Overzichtelijk

Ik houd niet van chaos. En WordPress vind ik nogal een hindernissenparcours in een doolhof van domeinnamen en abonnementen waardoor het lijkt alsof je voor elke letter die je tikt moet betalen. Vandaar mijn vraag: Kent iemand uit ervaring, een andere website waarin dit eenvoudiger gaat? Of hoe ik dit aanpak bij WordPress? Ik heb nu op één site het abonnement opgezegd, op de andere de domeinnaam. Tja, ik lig er niet klaarwakker van, dat niet.

Het doet me denken aan mijn allereerste dag in het middelbaar onderwijs. We kregen onze lessenrooster die eerste dag mét onze boeken en (een lijst van) andere benodigdheden voor elk vak. De titularis gaf ook voor elk vak aan elke leerling een blocnote. De volgende dag moesten we die allemaal terug inleveren. We kregen nog één gelijnde en één geruite blocnote. Meer moesten we ook niet betalen. Ingeschreven in één school met verschillende vakken waarbij we ook gemeenschappelijke benodigdheden konden gebruiken. Economisch toch?

Ik houd niet van chaos. Oh, dat zei ik al.

Het moet niet, zo ongeveer niks moet, doch apprecieer ik in deze antwoorden die echt enkel op mijn vraag ingaan.

Dank u alvast voor het lezen. 🙂

Oh, het is ook Grieks orthodox Paasfeest vandaag!

Gepubliceerd door

Anemos

Ik wil niet één reis naar Ithaka; ik wil er meer zolang het me gegund is Elke weg is zo boeiend ... (gedachtegang bij het her- en her- en herlezen van Ithaka - K.P. Kavafis)

3 gedachten over “Overzichtelijk”

  1. Ik hou ook niet van chaos! Helaas kan ik jou niet helpen,weet er niks van. Liefs en succes!

    Like

  2. Tja, ik kan ook wel eens foeteren als de jaarlijkse betaaluitnodigingen komen. Ik denk dat de domeinnaam het belangrijkste is, de andere abonnementen gaan over extra service en al of niet reclame op je blog. Ik probeer het minimum pakket te behouden, vooral voor de blogs waar ik min of meer regelmatig publiceer. En alles bij elkaar vind ik het niet overdreven duur in verhouding tot het plezier dat ik eraan beleef. Dus, ik doe nog even verder

    Like

  3. Ik werk eigenlijk nog altijd met de gratis versie van WordPress, simpel en eenvoudig. Maar ik plaats niet veel foto’s en gebruik het eigenlijk enkel voor mezelf en mijn eventuele lezers.

    Like

Reacties zijn gesloten.